Kies uw taal: English Nederlands

Retail & Logistics

Maxicon Retail & Logistics vormt het antwoord op heel wat van uw logistieke en operationele vraagstukken.

Aanvullen_zw.jpg

De logistieke en operationele uitdagingen binnen de retail sector zijn eindeloos. Tegelijk zijn ze sterk afhankelijk van regio en subsector. Daarom biedt Maxicon Retail & Logistics op maat gemaakte oplossingen voor uw onderneming. Van de dagelijkse aanvulling van uw warenhuis tot de logistieke ondersteuning van uw bedrijf. Dankzij onze flexibiliteit & capaciteit hebben wij alle troeven in huis om zowel uw dagdagelijkse organisatie te ondersteunen als piekperiodes te verwerken.

Aanvullen rekken & diverse winkeltaken

Terwijl de bevoorrading van warenhuizen en retail stores ‘s nachts kan plaatsvinden, gebeurt aanvullen van rekken nog steeds overdag bij gebrek aan mogelijkheden. Maxicon Retail & Logistics beschikt over een  uitgebreide database van medewerkers. Zij verzorgen zowel tijdens als na de openingsuren de aanvulling van uw winkelrekken. Daarnaast nemen zij ook het schoonmaken voor hun rekening. We zorgen ervoor dat uw onderneming elke dag piekfijn staat bij openingstijd. Zo kunt u zich volledig focussen op een tevreden klant d.m.v. de gepaste service en het correcte aanbod aan producten. Dankzij onze flexibiliteit en capaciteit biedt dit los van operationele, kwalitatieve voordelen een ongezien competitief voordeel om uw personeelskost verder te optimaliseren.

Logistieke ondersteuning

Naast versterking in warenhuizen biedt Maxicon Retail & Logistics ook logistieke ondersteuning in de industriële bedrijfstak. Onze medewerkers zijn multi-inzetbaar voor uw logistieke opdrachten:

  • Onderdelen klaar zetten in de productiehal
  • Lossen en laden van vrachtwagens
  • Orderpicking
  • Klaarmaken van goederen voor transport
  • Herverpakken goederen
  • Enz.

Wenst u meer informatie over onze diensten?  U kunt steeds terecht op onderstaande gegevens, wij helpen u graag verder.

Sandy Defauw
0472 72 38 23
sandy.defauw@maxicon.be

Maxicon Retail