Kies uw taal: English Nederlands

Maxicon Xellent - technische bedienden

Via Maxicon Xellent kunt u rekenen op ervaren bedienden met technische knowhow. Bent u reeds tevreden klant of kent u ons (nog) niet? Wij stellen onze diensten graag nog even voor.

13966zw.jpg

Flexibele manier van werken

Maxicon Xellent werkt zowel op werving & selectiebasis als via het outsourcingsprincipe. Dit betekent dat er twee mogelijke pistes zijn wanneer u beroep doet op een of meerdere van onze specialisten. Via werving en selectie zoeken wij voor u naar de gepaste kandidaat en komt deze in dienst bij uw organisatie. 

Als u outsourcing verkiest, betekent dit dat onze vakman(nen) ondersteuning bieden voor zolang dat nodig is. Dit creëert een heel flexibele manier van werken. U kunt op onze diensten rekenen gaande van een week, een maand tot zelfs langdurige projecten van jaren. Daarnaast kunt u het aantal uren per dag (min. 4) en regime bepalen volgens de manier waarop uw bedrijf werkt, wij volgen uw schema op. Bovendien bespaart u ook op tijd: outsourcing biedt een transparant tarief dat de totaalkost van een werknemer omvat, wat u heel wat comfort biedt. Dit in tegenstelling tot een combinatie van loon, vakantiegeld, verlof en ziektevergoedingen.

Ervaring & skills

Onze medewerkers doorlopen bij opstart steeds een grondige screening. Zo garanderen wij u dat onze medewerkers beschikken over minimum twee jaar ervaring en de correcte skills om aan uw vraag te beantwoorden. Dit maakt dat zij direct renderen op de werkvloer. Wij zorgen voor de juiste man op de juiste plaats, zo kunt u zich focussen op uw kernactiviteit.

Maxicon Xellent zorgt voor technische medewerkers. Hieronder een greep uit de functies die wij kunnen bieden:

  • Maintenance Managers
  • Werkvoorbereiders
  • Mechanical Engineers
  • Electrical Engineers
  • Automation Engineers
  • Technisch Tekenaars
  • Developers

Kunnen onze technische bedienden uw bedrijf/project tijdelijk ondersteuning bieden? Neem gerust contact op met onze Sales Manager voor een vrijblijvende afspraak.

Bram Vanmeulebroeck
0477 803 737
bram.vanmeulebroeck@maxicon.be

Maxicon Xellent