Kies uw taal: English Nederlands

Xellent

Van sofware-ontwikkelaars tot ingenieurs en technisch tekenaars, deze tak van Maxicon verenigt onze meest gespecialiseerde vakmannen met een technisch hoogstaand profiel.

Onze experts beschikken over de meest uiteenlopende expertises, zodat wij altijd iemand beschikbaar hebben om uw project vooruit te stuwen.

Bent u op zoek naar een bediende die van aanpakken weet?
Contacteer Bram!

Jobs : Xellent

Xellent

Mechanical Engineer (m/v)

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Mechanical Engineer. Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is deze job iets voor jou!

Xellent

Automation Engineer (m/v)

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Automation Engineer. Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon Xellent de uitgelezen werkgever voor jou!

Xellent

Maintenance Manager (m/v)

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Maintenance Manager. Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is deze job iets voor jou!

Xellent

Electrical Engineer (m/v)

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Electrical Engineer. Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is deze job iets voor jou!

Xellent

Back-End Developer (m/v)

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Back-End Developer. Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon Xellent de uitgelezen werkgever voor jou!

Xellent

Productieverantwoordelijke / Technisch Tekenaar (m/v)

Voor een dringende vacature zijn wij op zoek naar een gedreven Productieverantwoordelijke/ Technisch Tekenaar. Zoek je werkzekerheid, creativiteit en uitdaging in je job? Dan hebben wij de Xellente job voor jou!

Xellent

Projectingenieur-tekenaar

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Projectingenieur-Tekenaar. Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is deze job iets voor jou!

Xellent

Werkvoorbereider (m/v)

Voor onze klant zijn we op zoek naar een of meerdere gedreven Werkvoorbereiders. Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is deze job iets voor jou!

Xellent

Technical Manager (m/v)

Voor een klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een gedreven Technical Manager. Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is deze job iets voor jou!