Kies uw taal: English Nederlands

Xellent

Van sofware-ontwikkelaars tot ingenieurs en technisch tekenaars, deze tak van Maxicon verenigt onze meest gespecialiseerde vakmannen met een technisch hoogstaand profiel.

Onze experts beschikken over de meest uiteenlopende expertises, zodat wij altijd iemand beschikbaar hebben om uw project vooruit te stuwen.

Bent u op zoek naar een bediende die van aanpakken weet?
Contacteer Bram!

Jobs : Xellent

Xellent

Mechanical Engineer

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Mechanical Engineer. Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is deze job iets voor jou!

Xellent

Maintenance Manager

Regio Tielt - Maxicon Xellent zoekt een Maintenance Manager die technisch sterk is en initiatief durft nemen. Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het machinepark en een doordreven people manager.

Xellent

Automation Engineer

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Automation Engineer. Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon Xellent de uitgelezen werkgever voor jou!

Xellent

Electrical Engineer

Maxicon Xellent zoekt dagelijks naar technisch talent. Als ervaren technicus ga je aan de slag bij onze klanten. Wij voorzien jou van de nodige tools, jij ons van de nodige skills, als dat geen topdeal is! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is deze functie iets voor jou.

Xellent

Electromechanical Engineer

Maxicon Xellent zoekt dagelijks naar technisch talent. Als ervaren technicus ga je aan de slag bij onze klanten. Wij voorzien jou van de nodige tools, jij ons van de nodige skills, als dat geen topdeal is! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is deze functie iets voor jou!

Xellent

Werkvoorbereider

Maxicon Xellent zoekt dagelijks naar technisch talent. Als werkvoorbereider ga je aan de slag bij onze klanten. Wij voorzien jou van de nodige tools, jij ons van de nodige skills, als dat geen topdeal is! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is deze functie iets voor jou!

Xellent

(Freelance) Tekenaar

Voor een project regio Brugge zijn we op zoek naar een gedreven Tekenaar. Zoek je uitdaging, creativiteit en variatie in je job? Dan is deze functie iets voor jou!

Xellent

Facility Manager

Maxicon Xellent zoekt dagelijks naar technisch talent. Als ervaren technicus ga je aan de slag bij onze klanten. Wij voorzien jou van de nodige tools, jij ons van de nodige skills. Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is deze job iets voor jou!

Xellent

Projectleider elektriciteit

Voor een langdurig project regio groot Roeselare zijn we op zoek naar een Projectleider elektriciteit. Hebben E-plan en Caneco geen geheimen voor jou? Zoek je verantwoordelijkheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is deze functie iets voor jou.

Xellent

Elektrisch ingenieur

Voor een langdurig project regio Limburg zoeken wij elektrisch ingenieurs op zelfstandige basis. Hou je van vrijheid in je job en heb je ervaring met het aansturen van een team? Lees zeker verder, deze vacature is iets voor jou.

Xellent

Proces Ingenieur

Regio Roeselare - Heb jij een sterke interesse in machinebouw, technische constructies bij voorkeur in de landbouwmachines. Heb je een ingenieursdiploma mechanica of elektromechanica en vooral veel zin om in de productie alles aan te leren, dan ben jij de Proces Ingenieur die we zoeken.

Xellent

Inventor Tekenaar

Regio Waregem - Heb je interesse in mechanica en ben je vertrouwd met het 3D tekenpakket Iventor? Dan is dit jouw ideale job. Met jouw technische expertise ondersteun je de productieafdeling en optimaliseer je het productieproces.

Xellent

Werkvoorbereider / Projectleider

Regio Tielt - Onze klant is dringend op zoek naar een medewerker met kennis van sterkstroom en hoogspanning.

Xellent

Mechanical Design Engineer

Regio Sint-Niklaas - als Mechanical Design Engineer sta jij in voor het ontwerp van machines. Bij voorkeur heb je ervaring met 3d paketten en heb je een grote passie voor techniek.

Xellent

Projectleider -Projectingenieur

Regio Zuid-West-Vlaanderen. Voor een langdurig project zijn we op zoek naar een (freelance) Projectleider - Projectingenieur met kennis van elektromechanica / technieken.