Kies uw taal: English Nederlands

Xellent Management

Van sofware-ontwikkelaars tot ingenieurs en technisch tekenaars, deze tak van Maxicon verenigt onze meest gespecialiseerde vakmannen met een technisch hoogstaand profiel.

Onze experts beschikken over de meest uiteenlopende expertises, zodat wij altijd iemand beschikbaar hebben om uw project vooruit te stuwen.

Bent u op zoek naar een bediende die van aanpakken weet?
Contacteer Trui!

Jobs : Xellent Management

Xellent Management

Bouwkundig tekenaar (m/v)

Om onze teams bij diverse klanten te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven bouwkundig tekenaar. Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon Xellent de uitgelezen werkgever voor jou!

Xellent Management

Mechanical Engineer (m/v)

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Mechanical Engineer. Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon Xellent de uitgelezen werkgever voor jou!

Xellent Management

Technical Designer (m/v)

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Technical Designer. Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon Xellent de uitgelezen werkgever voor jou!

Xellent Management

Automation Engineer (m/v)

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Automation Engineer. Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon Xellent de uitgelezen werkgever voor jou!

Xellent Management

Maintenance Manager Food (m/v)

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Maintenance Manager. Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon Xellent de uitgelezen werkgever voor jou!

Xellent Management

Facility Engineer (m/v)

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Facility Engineer. Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon Xellent de uitgelezen werkgever voor jou!

Xellent Management

Rechterhand Onderhoudsverantw. (m/v)

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Rechterhand Onderhoudsverantwoordelijke. Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon Xellent de uitgelezen werkgever voor jou!

Xellent Management

Tekenaar/Calculator (m/v)

Maxicon Xellent zoekt een gedreven Tekenaar/Calculator met sterk 3D inzicht en interesse in techniek.

Xellent Management

Werkvoorbereider Hout (m/v)

Maxicon Xellent zoekt een gedreven Werkvoorbereider voor de houtsector.

Xellent Management

Production Engineer (m/v)

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Production Engineer. Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon Xellent de uitgelezen werkgever voor jou!

Xellent Management

Electrical Engineer (m/v)

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Electrical Engineer. Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon Xellent de uitgelezen werkgever voor jou!

Xellent Management

Back-End Developer (m/v)

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Back-End Developer. Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon Xellent de uitgelezen werkgever voor jou!