Kies uw taal: English Nederlands

Maxicon Technicians ondersteunt u bij het jaarlijks zomeronderhoud!

nieuws 30.04.2018

Waar de zomerperiode in het algemeen een rustigere periode vormt, is het voor de technische afdeling vaak het drukste moment van het jaar. Tijdens de zomerperiode worden namelijk verschillende shutdowns & turnarounds georganiseerd die een belangrijke impact hebben op de productie voor de komende maanden. Daarnaast kenmerkt de zomerperiode zich typisch ook door een verminderde bezetting, dewelke de druk op het technisch departement enkel verhoogt.

DSC_5582.JPG

Een installatie die niet naar behoren werkt betekent een verminderde of geen productie met een direct verlies aan omzet als gevolg. Naast de korte termijn impact is het onderhoud van de installaties ook noodzakelijk voor het behoud en duurzaamheid ervan, wat zich op haar beurt zal vertalen in lagere productiekosten.

Shutdowns & Turnaround zijn weliswaar bijzonder complexe activiteiten daar ze de volledige cyclus van voorbereidende werken, het daadwerkelijk uitvoeren van de Shutdown & Turnaround proces en de uiteindelijke heropstart van de productie omvatten. 

DSC_5688.JPG

Maxicon biedt dan ook een totaalondersteuning aan uw onderneming bij deze Shutdowns & Turnarounds gedurende de zomerperiode. Wij beschikken over gemotiveerde techniekers met specialisaties in zowel elektrisch als mechanisch onderhoud die onmiddellijk inzetbaar zijn bij het cruciaal zomeronderhoud. Verder beschikt onze afdeling Projects & Construction ook over de knowhow om eventuele industriële verhuizingen van A tot Z in goede banen te leiden. Maxicon is dan ook uw uitgelezen partner om het machinepark klaar te stomen voor een alweer een succesvol productiejaar.