Kies uw taal: English Nederlands

Versla Dancing Dimi op Bedrijvencontactdagen

nieuws 15.04.2022

Nu de pandemie echter bezworen lijkt, kan ondernemend Vlaanderen eindelijk z’n pijlen opnieuw richten op het leggen van kwalitatieve contacten. En dat mag je gerust letterlijk nemen. Op stand 4177 – waar 6 bedrijven zich verzamelen – kan je immers de uitdaging aangaan met niemand minder dan Dimitri ‘Dancing Dimi’ Van den Bergh.

Bedrijvencontactdagen

Op de netwerkbeurs Bedrijven Contactdagen, die intussen toch al aan zijn 18de editie toe is, staat de kracht van samenwerking centraal, niet enkel voor bezoekers, maar ook voor de standhouders onderling. Zo bundelen we de krachten met Spanorama, Absolute@work, AbsoluteYOU, Certipower en Like a Virgin op stand 4177, waarbij we onze stand omtoveren tot een magische dartstempel. Met Dancing Dimi als bijkomende attractie. Competitief aangelegde bedrijfsleiders kunnen zich ook meten met het dartsfenomeen.

Negen kansen op eeuwige roem

Met het hoge sfeergehalte op de stand komt echter ook flink wat spanning, want op woensdag en donderdag kan je er letterlijk een gooi doen naar eeuwige roem. Negen pijltjes, negen kansen om een topscore neer te zetten. En prijk je op donderdagmiddag nog steeds op het lijstje van de 10 hoogste scores, dan mag je hoogstpersoonlijk de krachtmeting met Dancing Dimi aangaan, de sympathieke Antwerpenaar die het al tot de top tien van beste dartsspelers ter wereld schopte.

Nog geen ticket?
Registreer nu gratis via deze link
emailhandtekening 03