Kies uw taal: English Nederlands

Kom naar de eerste MAXI jobdag in Limburg

nieuws 07.10.2021

Ook zin om van je passie je job te maken? Maxicon heeft heel wat technische vacatures regio Limburg. Benieuwd om meer te weten over de openstaande functies in onze nieuwe regio? Kom naar onze MAXI jobdag op 23 oktober. Martina en Naomi ontvangen je met open armen in ons kantoor te Genk. Wie weet ga je met je droomjob naar huis, wij zorgen voor een avontuurlijk extraatje voor de eerste 5 medewerkers.

Registreer en kom langs

Altijd al meer willen weten over de werking van outsourcing of ben je benieuwd naar onze technische vacatures in regio Limburg? Voor elk wat wils op zaterdag 23 oktober! 

Om alles vlot te laten verlopen, willen we vragen om vooraf te registeren via deze link.

Nog wat meer info nodig om je te overtuigen? Lees verder onder de afbeelding.

Ilovemyjob

Onze vacatures

Onze vacatures richten zich tot technische arbeiders. Denk aan Mechanieker - Storingstechnieker - Industrieel Elektricien - Elektromechanieker - Lasser - etc. Ook voor technische bedienden zijn er mogelijkheden, neem hiervoor gerust contact met ons op bij interesse.

Praktische informatie

Solliciteren of gewoon benieuwd?

We maken graag tijd om jou te leren kennen en te luisteren naar welke job je juist op zoek bent. Ben je niet specifiek op zoek, maar wil je Maxicon graag beter leren kennen? Ook een vrijblijvend bezoek is zeker mogelijk.

Een nieuw kantoor laten we niet ongemerkt voorbijgaan. Voor de eerste vijf medewerkers hebben we een extraatje in petto. Even zot van auto's als van techniek? De eerste vijf medewerkers die opstarten, mogen even alle remmen losgooien en proeven van het racecircuit in Zolder. Solliciteren is dus de boodschap! ;-)

Officenter Genk

Op zaterdag 23 oktober ben je van harte welkom in ons kantoor te Genk. Je vindt ons in het Officenter (Bosdel 54, 3600 Genk). Wij zijn doorlopend aanwezig van 14u - 16u30. Na het registreren ontvang je van ons nog een mail met alle informatie.

Met volle handen naar huis

Naast een boeiende kennismaking zorgen we voor een maxi goodiebag én je maakt kans op een mooie prijs. Wie weet ga je zelf met een nieuwe job naar huis!

Waarom langskomen?

  • Je ontdekt boeiende technische vacatures in jouw regio.
  • Kennis maken met de gezichten achter Maxicon Technix Limburg & een groeiende onderneming.
  • Je ontdekt de voordelen die verbonden zijn aan onze jobs  (vb. wagen met tankkaart, maaltijdcheques €6, enz.)
  • De eerste vijf medewerkers die opstarten bij team Limburg mogen racen op het circuit van Zolder op onze kosten.
  • We voorzien iedere bezoeker van een hapje en drankje.
  • Niemand gaat met lege handen weg, we zorgen voor een maxi goodiebag én je maakt kans op mooie prijzen als je deelneemt aan de wedstrijd.
  • Wie weet ga je zelfs naar huis met je droomjob!
Registreer nu via het online formulier.

Heb je nog vragen? We zijn slechts een mail of telefoontje weg.
089 82 10 10 - naomi.vanransbeeck@maxicon.be
Officenter Genk Bosdel 54, 3600 Genk