Kies uw taal: English Nederlands

Schrijf je in voor onze MAXI jobdag op 22 mei

nieuws 26.04.2021

Ook zin om van je passie je job te maken? Maxicon heeft meer dan 20 technische vacatures in regio’s West- en Oost-Vlaanderen. Benieuwd om meer te weten over onze openstaande functies? Kom dan zeker naar onze MAXIjobdag op 22 mei. We hebben heel wat voor jou in petto! Registreer je hier.

Registreer en kom langs

Via deze link kun je je inschrijven voor onze MAXIjobdag. Kies het moment die voor jou best past. We zien elkaar dan!

Ilovemyjob

Onze vacatures

We hebben vacatures voor zowel technische bedienden als voor arbeiders. Denk aan Mechanieker - Storingstechnieker - Maintenance Manager - Industrieel Elektricien - Elektromechanieker - Mechanical/Electrical Engineer - etc.

Praktische informatie

Registreer online
Om alles zo coronaproof mogelijk te houden, vragen we om vooraf in te schrijven wanneer je langskomt. Via de link bovenaan deze pagina kun je je inschrijven. We verwelkomen je graag op het aangeduide moment in ons hoofdkwartier te Roeselare mét hapje en drankje.

Coronaproof speeddate
Je krijg een rondleiding in ons magnifiek gebouw en maakt kennis met de gezichten achter Maxicon. We maken graag tijd om jou te leren kennen en te luisteren naar welke job je juist op zoek bent. 

Woon je in regio Oost-Vlaanderen en lukt het jou niet om tot Roeselare te komen? Stuur ons gerust een bericht dan maken we graag een afspraak in ons filiaal te Drongen.

Met volle handen naar huis
Naast een boeiend gesprek zorgen we voor een maxi goodiebag én je maakt kans op staycation die we verloten onder alle aanwezigen. Wie weet ga je zelf met een nieuwe job naar huis!

WAAROM LANGSKOMEN?

  • Kennis maken met heel wat boeiende technische vacatures & een groeiende onderneming.
  • Rondleiding door ons nieuw hoofdkwartier in Roeselare.
  • Geen opvang voor de kids? Geen probleem, we zorgen dat ook zij een leuke tijd hebben met een springkasteel & zoektocht.
  • We voorzien een -coronaproof- hapje en drankje in onze binnentuin.
  • Je maakt kans op een staycation die verloot wordt onder alle aanwezigen.
  • Niemand gaat met lege handen weg, we zorgen voor een maxi goodiebag.
  • Wie weet ga je zelfs met een nieuwe job naar huis!

Heb je nog vragen? We zijn slechts een mail of telefoontje weg.
051 79 20 20 - jobs@maxicon.be