Kies uw taal: English Nederlands

Nieuws

nieuws 14.03.2021

Maak kans op 1 minuut gratis winkelen!

Maxicon groeit en heeft jou nodig! Ben jij of ken jij dé Maxiconner die we zoeken? Waag nu je kans! Solliciteer of breng een straffe technieker aan én maak kans op 1 minuut gratis winkelen in de supermarkt.

Lees verder
nieuws 04.03.2021

AM Group in CFO Magazine

“De weg naar de Champions League in onze sector”, zo noemt CFO Niels Zutterman de groeiambities van AM Group. AM Group is de holding boven de interim- en outsourcekantoren van respectievelijk Absolute en Maxicon. Met het starten van Absolute Professionals, voor bedienden, en Maxicon, die zich straks richt op de Kempische markt, voegt de groep daad bij het woord. “Onze honger is nog lang niet gestild, en als finance doen we er alles aan om onze businesspartners op de juiste manier te ondersteunen.”

Lees verder
nieuws 12.02.2021

Maxicon in Bouwen aan Vlaanderen

Met amper vijf kaarsjes op de verjaardagstaart is Maxicon nu al een van de grootste outsourcingbedrijven van België. En het einde van de groei is nog lang niet in zicht. Daarom besloot het management te investeren in een ruimere uitvalsbasis die het woord ‘progressief’ een nieuwe invulling geeft. Het is immers een uiterst flexibel en duurzaam gebouw dat ook visueel de tand des tijds met flair zal doorstaan.

Lees verder
nieuws 29.01.2021

Voka Ondernemers

In de markt van de outsourcing heeft Emmanuel Bekaert zich in een half decennium quasi onmisbaar gemaakt. Met rechterhanden Sophie Vangheluwe (COO) en Trui Goderis (sales director) helpt hij bedrijven in hun zoektocht naar technische profielen. Dat gebeurt via de vennootschappen Maxicon en Absolute Jobs, die ressorteren onder de familiale spilholding AM Group. Bekaert krikte in 5 jaar tijd het aantal werknemers op zijn payroll op van één tot 175. Langs de ringweg in Roeselare nam hij zopas een state-of-the-art hoofdkwartier in gebruik, goed voor een investering van 4,5 miljoen euro.

Lees verder
nieuws 21.12.2020

Complex Maxicon langs Rijksweg in Roeselare afgewerkt: “Het is een pareltje” - Krant van West-Vlaanderen

U kan er onmogelijk naast kijken wanneer u de R32 neemt: de nieuwe thuishaven van Maxicon is een architecturaal pareltje geworden. De plek biedt een thuis aan de vier bedrijven van ceo Emmanuel Bekaert. “Hier zitten we voor héél lang gebeiteld”, zegt hij trots.

Lees verder
nieuws 27.11.2020

We'll get through it all together

2020 wat een jaar! Gelukkig gaan ook moeilijke tijden voorbij. We geven nog een laatste duwtje om het jaar af te sluiten met een positief gevoel af te sluiten. Het volledige Maxicon team wil iedereen een hart onder de riem steken. De hit Let's Love bracht ons op ideeën... Benieuwd naar onze video?

Lees verder
1 - 6 van 25