Kies uw taal: English Nederlands

Nieuws

nieuws 21.12.2020

Complex Maxicon langs Rijksweg in Roeselare afgewerkt: “Het is een pareltje” - Krant van West-Vlaanderen

U kan er onmogelijk naast kijken wanneer u de R32 neemt: de nieuwe thuishaven van Maxicon is een architecturaal pareltje geworden. De plek biedt een thuis aan de vier bedrijven van ceo Emmanuel Bekaert. “Hier zitten we voor héél lang gebeiteld”, zegt hij trots.

Lees verder
nieuws 27.11.2020

We'll get through it all together

2020 wat een jaar! Gelukkig gaan ook moeilijke tijden voorbij. We geven nog een laatste duwtje om het jaar af te sluiten met een positief gevoel af te sluiten. Het volledige Maxicon team wil iedereen een hart onder de riem steken. De hit Let's Love bracht ons op ideeën... Benieuwd naar onze video?

Lees verder
nieuws 20.11.2020

Dag van de Ondernemer

20 november is Dag van de Ondernemer. Het moet lukken dat wij twee ondernemers pur sang hebben aan het hoofd van AM Group. Emmanuel Bekaert van Maxicon & Kris Ramboer van Absolute Jobs zijn ondernemers in hart en nieren. Wij geven je graag een inkijk in wat hen elke dag drijft. Wat maakt hen de ondernemers die ze zijn en wat kunnen ze (startende) ondernemers leren? Een inspirerend gesprek.

Lees verder
nieuws 03.11.2020

Veiligheid voorop

Onze mensen staan centraal in onze dienstverlening. Hun veiligheid is prioriteit, daarom zetten we optimaal in op beschermingsmiddelen. Teamwork makes the dreamwork is onze leuze, deze geldt meer dan ooit. #samentegencorona

Lees verder
nieuws 27.10.2020

AM Group zoekt stagiair Finance & Accountancy!

We zoeken iemand als jij, een young potential die in zijn/haar stagejaar superveel willen bijleren. Deze stage bij AM Group is een intensieve stage bij 2 Trends Gazellen tegelijk, want zowel Maxicon als Absolute Jobs zijn snel groeiende bedrijven. Zo is er ondermeer de verplichte, externe audit van Maxicon volgend jaar en hebben we daarnaast nog 5 andere bedrijven binnen de groep.

Lees verder
nieuws 22.10.2020

Van de schoolbanken naar het werkveld

Onze eerste Maxigraduater is een feit, hoera! We zijn super trots op onze eerste schoolverlater Ian en waren dan ook heel benieuwd naar zijn gevoel bij de eerste ervaring in het werkveld. Sales Manager Deborah bracht hem een bezoekje op de werf in Woumen waar hij aan de slag is. Nieuwsgierig hoe zijn eerste week is verlopen? Wij ook!

Lees verder
1 - 6 van 21