Kies uw taal: English Nederlands

Nieuws

nieuws 22.10.2020

Van de schoolbanken naar het werkveld

Onze eerste Maxigraduater is een feit, hoera! We zijn super trots op onze eerste schoolverlater Ian en waren dan ook heel benieuwd naar zijn gevoel bij de eerste ervaring in het werkveld. Sales Manager Deborah bracht hem een bezoekje op de werf in Woumen waar hij aan de slag is. Nieuwsgierig hoe zijn eerste week is verlopen? Wij ook!

Lees verder
nieuws 08.09.2020

Welkom, Bram bij Xellent!

Vanaf september waait er een nieuwe wind door Maxicon Xellent. Bram Vanmeulebroeck wordt de nieuwe Sales Manager!

Lees verder
nieuws 11.06.2020

Meet our Maxi heroes

Corona of geen Corona, onze medewerkers bleven alles geven. Bekijk een fotoreportage van onze Maxiconners die veilig aan de slag blijven. Proud of our team!

Lees verder
nieuws 04.03.2020

Are you a MaxiGraduater?

Met trots presenteren wij ons traject voor schoolverlaters: MaxiGraduaters. Iedereen kent het wel, je bent eindelijk afgestudeerd en klaar om het werkveld te trotseren. Vol enthousiasme ga je solliciteren, maar telkens wordt er gevraagd naar je werkervaring en gaat de voorkeur naar ervaren kandidaten.

Lees verder
nieuws 07.02.2020

Maxicon trotse partner van Technoboost Tielt

Technologie evolueert razendsnel en wordt alsmaar bepalender in het werkveld. Logisch dus dat (ook) de West-Vlaamse industrie meer en meer een beroep doet op technologisch vakmanschap voor de invulling van uitdagende functies. Anders gezegd: de toekomst is aan technisch geschoolde profielen!

Lees verder
nieuws 19.12.2019

Interview Krant van West-Vlaanderen

Het leven van Emmanuel Bekaert dendert als een sneltrein voorbij. Met zijn outsourcingsbedrijf Maxicon bouwt hij een nieuw hoofdkwartier op Roeselaars grondgebied, maar tegelijk beseft de man dat zijn leven er compleet anders had kunnen uitzien. "Ik ben als vondeling in een weeshuis in India binnen gebracht. Maar dankzij mijn adoptiemama heb ik een volledig ander leven gekregen. Daar zal ik altijd dankbaar voor blijven."

Lees verder
1 - 6 van 16