Kies uw taal: English Nederlands

Nieuws

nieuws 02.07.2021

Jobdag verplaatst naar 11 september

Verplaatst naar 11 september. Meer informatie over waar & wanneer volgt binnenkort. Inschrijven kan alvast wel via de inschrijvingslink - Ook zin om van je passie je job te maken? Maxicon heeft boeiende technische vacatures in regio Oost-Vlaanderen. Benieuwd om meer te weten over onze openstaande functies? Kom dan zeker naar onze MAXIjobdag op 3 juli. We hebben heel wat voor jou in petto! Registreer je hier.

Lees verder
nieuws 14.05.2021

MAXINIEUWS - interview Poco Loco

Poco Loco is er al sinds het prille begin van Maxicon bij. We mogen reeds terugblikken naar een fijne, langdurige samenwerking met mooie realisaties en projecten én hopen dat nog lang te kunnen blijven doen. De samenwerking met Maxicon Technix lijkt vanzelfsprekend geworden dankzij onze medewerkers die telkens het beste van zichzelf geven, zowel in de week als op zaterdag. Ook onze divisie Xellent kan rekenen op een succesverhaal. Maintenance Manager Filip mocht meewerken aan de installatie van een nieuwe productielijn. Hoe dit precies in zijn werk ging lees je in dit interview.

Lees verder
nieuws 23.04.2021

MAXINIEUWS - interview Coca-Cola

In editie 1 van onze nieuwsbrief "MAXINIEUWS" interviewden we Reliability Engineer Gerrit Clement. Coca-Cola is al enkele jaren een van onze tevreden klanten in Oost-Vlaanderen. Er zijn zowel medewerkers van onze afdeling Technix als Xellent aan de slag. Wij waren nieuwsgierig hoe zij de samenwerking ervaren. Het resultaat van ons interview lees je hier.

Lees verder
nieuws 14.03.2021

Maak kans op 1 minuut gratis winkelen!

Maxicon groeit en heeft jou nodig! Ben jij of ken jij dé Maxiconner die we zoeken? Waag nu je kans! Solliciteer of breng een straffe technieker aan én maak kans op 1 minuut gratis winkelen in de supermarkt.

Lees verder
nieuws 04.03.2021

AM Group in CFO Magazine

“De weg naar de Champions League in onze sector”, zo noemt CFO Niels Zutterman de groeiambities van AM Group. AM Group is de holding boven de interim- en outsourcekantoren van respectievelijk Absolute en Maxicon. Met het starten van Absolute Professionals, voor bedienden, en Maxicon, die zich straks richt op de Kempische markt, voegt de groep daad bij het woord. “Onze honger is nog lang niet gestild, en als finance doen we er alles aan om onze businesspartners op de juiste manier te ondersteunen.”

Lees verder
nieuws 12.02.2021

Maxicon in Bouwen aan Vlaanderen

Met amper vijf kaarsjes op de verjaardagstaart is Maxicon nu al een van de grootste outsourcingbedrijven van België. En het einde van de groei is nog lang niet in zicht. Daarom besloot het management te investeren in een ruimere uitvalsbasis die het woord ‘progressief’ een nieuwe invulling geeft. Het is immers een uiterst flexibel en duurzaam gebouw dat ook visueel de tand des tijds met flair zal doorstaan.

Lees verder
1 - 6 van 28