Kies uw taal: English Nederlands

Nieuws

nieuws 16.03.2018

Toptechnieker aan het woord!

Ontmoet Gino! Gino was de 1ste werknemer bij Maxicon en is nog steeds actief bij ons in Ardooie waar het allemaal begon! Omdat onze techniekers het hart van Maxicon vormen laten we Gino vandaag even zelf aan het woord. Er is aandacht voor zijn activiteiten binnen Maxicon, maar ook voor zijn leven daarbuiten. Tijd die hij vooral in de buurt van snelle wagens en zijn fotocamera doorbrengt.

Lees verder
nieuws 14.02.2018

De 6 trends in rekruteren voor 2018

Van digitalisering tot employer branding. De uitdagingen waar bedrijven vandaag voor staan in het aantrekken en behouden van talent zijn erg divers. En snelheid primeert. “Het enige wat wij als recruiter vandaag eigenlijk nog nodig hebben, is een cv en een telefoonnummer.”

Lees verder
nieuws 25.01.2018

Maxicon zet volop in op mileuvriendelijke CNG technologie

Maxicon zet sterk in op de toekomst! Naast het starten van enkele subdivisies en de bouw van een volledig nieuwe website heeft Maxicon zo maar eventjes 25 volledig uitgeruste personenwagens heeft aangekocht voor hun toptechniekers. Bovendien maken al deze wagens gebruik van de mileuvriendelijke CNG-Technologie. Dat Maxicon klaar is voor 2018 is aldus een understatement!

Lees verder
nieuws 22.01.2018

Drones voor moeilijk, saai of gevaarlijk werk

Drones zijn een droom voor inspecties, opmetingen en obeservaties. Zeker in een havengebied kun je tal van toepassingen bedenken waar onbemande vliegtuigjes de mens helpen op moeilijk toegankelijke plaatsen, in gevaarlijke omstandigheden of gewoon om sneller te werken. "Het aantal geregistreerde toestellen en professionele dronepiloten neemt stevig toe", zegt men bij het opleidingscentrum van Noordzee Drones in Zeebrugge. Ook Maxicon is op heden al aanwezig met hun drone in de Haven van Zeebrugge.

Lees verder
nieuws 10.01.2018

Maxicon mixt toptechnici en menselijkheid tot gesmaakte cocktail

Twee jaar na de oprichting klokt Maxicon dit jaar af op een omzet van ruim 7,5 miljoen euro. “Onze medewerkers zijn onze grote sterkte”, zeggen gedelegeerd bestuurder Emmanuel Bekaert (40) en operations manager Sophie Vangheluwe (32). Het bedrijf uit Ardooie telt op vandaag 135 medewerkers. Op de Bedrijvencontactdagen stelt Maxicon drie nieuwe activiteiten in outsourcing voor: ICT, retail en drone solutions.

Lees verder