Kies uw taal: English Nederlands

Nieuws

nieuws 14.10.2021

Maxicon Late Night

Op donderdag 28 oktober houden we de deuren van onze kantoren in Roeselare en Drongen iets langer open dan gewoonlijk. Hebben de kantooruren je steeds tegengehouden om langs te komen? Dan is dit het ideale moment!

Lees verder
nieuws 08.10.2021

Maxicon Limburg neemt vliegende start

Klaar voor een vliegende start? De eerste vijf medewerkers die opstarten in ons nieuw kantoor te Genk racen op onze kosten. Meer weten? Je leest er hier alles over.

Lees verder
nieuws 07.10.2021

Kom naar de eerste MAXI jobdag in Limburg

Ook zin om van je passie je job te maken? Maxicon heeft heel wat technische vacatures regio Limburg. Benieuwd om meer te weten over de openstaande functies in onze nieuwe regio? Registreer en kom naar onze MAXI jobdag op 23 oktober in ons kantoor te Genk. Voor de eerste 5 medewerkers hebben we een avontuurlijk extraatje, lees hier meer.

Lees verder
nieuws 30.09.2021

Onze actie is terug! Win 1 minuut gratis winkelen

Maxiconner Kenzo mocht reeds 1 minuut gratis shoppen bij Delhaize en nam een buit t.w.v. €803 mee naar huis op onze kosten. Word jij de volgende? Onze winkelkaractie is terug! Waag je nu kans en solliciteer of breng een straffe technicus aan.

Lees verder
nieuws 30.08.2021

Maxicon Limburg is coming

Heb je het MAXI nieuws al gehoord? Maxicon kiest voor een nieuwe regio en opent het eerste kantoor in de provincie Limburg. Vanaf september schieten we uit de startblokken in deze nieuwe regio met een kantoor in Genk.

Lees verder
nieuws 14.05.2021

MAXINIEUWS - interview Poco Loco

Poco Loco is er al sinds het prille begin van Maxicon bij. We mogen reeds terugblikken naar een fijne, langdurige samenwerking met mooie realisaties en projecten én hopen dat nog lang te kunnen blijven doen. De samenwerking met Maxicon Technix lijkt vanzelfsprekend geworden dankzij onze medewerkers die telkens het beste van zichzelf geven, zowel in de week als op zaterdag. Ook onze divisie Xellent kan rekenen op een succesverhaal. Maintenance Manager Filip mocht meewerken aan de installatie van een nieuwe productielijn. Hoe dit precies in zijn werk ging lees je in dit interview.

Lees verder
1 - 6 van 31