Kies uw taal: English Nederlands

Nieuws

nieuws 04.03.2020

Are you a MaxiGraduater?

Met trots presenteren wij ons traject voor schoolverlaters: MaxiGraduaters. Iedereen kent het wel, je bent eindelijk afgestudeerd en klaar om het werkveld te trotseren. Vol enthousiasme ga je solliciteren, maar telkens wordt er gevraagd naar je werkervaring en gaat de voorkeur naar ervaren kandidaten.

Lees verder
nieuws 07.02.2020

Maxicon trotse partner van Technoboost Tielt

Technologie evolueert razendsnel en wordt alsmaar bepalender in het werkveld. Logisch dus dat (ook) de West-Vlaamse industrie meer en meer een beroep doet op technologisch vakmanschap voor de invulling van uitdagende functies. Anders gezegd: de toekomst is aan technisch geschoolde profielen!

Lees verder
nieuws 19.12.2019

Interview Krant van West-Vlaanderen

Het leven van Emmanuel Bekaert dendert als een sneltrein voorbij. Met zijn outsourcingsbedrijf Maxicon bouwt hij een nieuw hoofdkwartier op Roeselaars grondgebied, maar tegelijk beseft de man dat zijn leven er compleet anders had kunnen uitzien. "Ik ben als vondeling in een weeshuis in India binnen gebracht. Maar dankzij mijn adoptiemama heb ik een volledig ander leven gekregen. Daar zal ik altijd dankbaar voor blijven."

Lees verder
nieuws 05.11.2019

Maxicon op Bedrijvencontactdagen 2019

Op 4 en 5 december is Maxicon aanwezig op het grootste netwerkevenement van België. Je vindt ons terug in Hal 4 stand 4103. Registreer jouw bezoek via de link onderaan deze pagina.

Lees verder
nieuws 20.08.2019

Maxicon bouwt nieuw hoofdkwartier in Roeselare

Het gaat het outsourcingsbedrijf Maxicon voor de wind. Sinds 2016 zet ceo Emmanuel Bekaert mensen in knelpuntberoepen aan het werk, maar de huidige hoofdzetel in Ardooie is te klein geworden. In Beveren-Roeselare zijn de bouwwerken voor het nieuwe hoofdkwartier gestart, goed voor een investering van 4 miljoen euro.

Lees verder
nieuws 23.07.2019

Absolute Jobs & Maxicon bundelen de krachten

Groot nieuws, want Maxicon en Absolute Jobs worden samen A.M. Group, een nieuwe en ambitieuze HR-groepering die gaat voor gezamenlijke groei. En daar mogen we terecht trots op zijn!

Lees verder
1 - 6 van 13