Kies uw taal: English Nederlands

Nieuws

nieuws 12.05.2022

Volg je passie, Maxicon Landegem lanceert jouw talent

Op donderdag 2 juni organiseert Maxicon -in samenwerking met Accent en Trixxo- een jobdag. We houden de deuren van ons kantoor in Landegem iets langer open en ontvangen jou met open armen!

Lees verder
nieuws 29.04.2022

Maxicon in VOKA Ondernemers

Talentsourcer Maxicon, met hoofdzetel in Roeselare, stuurt 200 eigen werknemers de baan op om korte of langdurige opdrachten voor andere bedrijven uit te voeren. Het gaat hoofdzakelijk over technische profielen, die erg moeilijk te vinden zijn op de arbeidsmarkt. "Bedrijven worden via ons sneller geholpen dan wanneer ze zelf iemand zouden moeten zoeken", zegt zaakvoerder Emmanuel Bekaert.

Lees verder
nieuws 27.04.2022

Exclusief interview - De toekomstvisie van Emmanuel Bekaert

Hoe ziet onze ceo Emmanuel Bekaert de toekomst binnen Maxicon, op economisch en technologisch vlak? Wat zijn de belangrijkste eigenschappen voor een succesvol en slim ondernemer? Je leest het allemaal in dit exclusief artikel.

Lees verder
nieuws 22.04.2022

Maxicon Genk lanceert jouw talent

Op donderdag 19 mei organiseert Maxicon -in samenwerking met Accent en Trixxo- een jobdag. We houden de deuren van ons kantoor in Genk iets langer open en ontvangen jou met open armen!

Lees verder
nieuws 15.04.2022

Versla Dancing Dimi op Bedrijvencontactdagen

Op 27 en 28 april nemen we deel aan de eerste spring edition van Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo. Met zes bedrijven bundelen we de krachten en vormen we onze stand om tot een competitieve dartstempel. Jij komt toch ook?

Lees verder
nieuws 27.03.2022

TECHNOLOGIX, technici met oog op de toekomst

Met veel trots stellen we onze nieuwe divisie aan jullie voor: Technologix. Dit nieuwe luik binnen Maxicon specialiseert zich in techniek met oog op de toekomst. Denk aan laadpalen voor elektrische wagens, thuisbatterijen en omvormers, glasvezelnetwerk, enz.

Lees verder
1 - 6 van 42