Maxicon

Technicians

Maxicon is uw partner voor mechanischelektrisch onderhoud en industriële verhuizingen. Onze professionele vakmannen beschikken over de nodige technische knowhow en werkervaring om uw machines betrouwbaar en operationeel te houden. Ook metaalbewerking en de installatie van machines zijn een kolfje naar hun hand. Door het werk dat ons team dagelijks levert, heeft u de zekerheid van een betrouwbaar machinepark.

Onze ervaren technici zijn multifunctioneel inzetbaar en kunnen zich flexibel aanpassen aan elke hoogtechnologische of mechanische werkomgeving. Een goede service en klantgerichtheid staan daarbij centraal. Met Maxicon kiest u voor de juiste technicus op de juiste plaats.

Lees meer over ons

Recent nieuws

18.02.2016

Experts zijn het er over eens dat outsourcing de komende jaren verder aan belang zal winnen. Al plaatsen sommigen ook enkele kanttekeningen bij de tendens.

Job in de kijker

04.08.2016

Maxicon is bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. Vanuit onze sites te Roeselare, Brugge en Gent worden diverse klanten bediend.
We zijn een outsourcing bedrijf in volle expansie en daardoor zoeken we een Account manager (m/v) voor regio Antwerpen.

Enkele van onze klanten