Maxicon

Technicians

Maxicon is uw partner voor mechanischelektrisch onderhoud en industriële verhuizingen. Onze professionele vakmannen beschikken over de nodige technische knowhow en werkervaring om uw machines betrouwbaar en operationeel te houden. Ook metaalbewerking en de installatie van machines zijn een kolfje naar hun hand. Door het werk dat ons team dagelijks levert, heeft u de zekerheid van een betrouwbaar machinepark.

Onze ervaren technici zijn multifunctioneel inzetbaar en kunnen zich flexibel aanpassen aan elke hoogtechnologische of mechanische werkomgeving. Een goede service en klantgerichtheid staan daarbij centraal. Met Maxicon kiest u voor de juiste technicus op de juiste plaats.

Lees meer over ons

Recent nieuws

18.02.2016

Experts zijn het er over eens dat outsourcing de komende jaren verder aan belang zal winnen. Al plaatsen sommigen ook enkele kanttekeningen bij de tendens.

Job in de kijker

05.01.2017

Als HR-Coördinator ben je binnen MAXICON verantwoordelijk voor het rekruteren en selecteren van technische profielen. De profielen die je rekruteert zijn gevarieerd en worden aangetrokken om opdrachten uit te voeren bij onze klanten regio Oost-Vlaanderen. Naast rekrutering ben je verantwoordelijk voor

Enkele van onze klanten